Nyoppstartet Slektsbokgruppe

Er du nyskjerrig på hvordan man lager en Slektsbok?

Foto: Michal Jarmoluk/StockSnap

Slektsbokgruppe

Slektsbokgruppa vår er nyoppstartet nå i mars og vi har hatt vårt første møte på Teams, men det er fremdeles mulighet for å bli med hvis du har lyst. Sammensetningen av gruppe vår vil mest sannsynlig endre seg over tid, hvor nye deltakere blir med etterhvert og noen vil falle fra. Alle er velkomne til å være med hvis dette er noe man har lyst til, selvom man ikke fikk vært med i oppstarten av gruppa.

Må jeg ha skrevet Slektsbok tidligere

Vi som deltar har ulik erfaring fra å være helt nybegynner til å ha gitt ut bøker, men felles for oss alle er at vi har lyst til å hjelpe hverandre. Hensikten med gruppa er at du skal få gode tips og råd når du starter opp med Slektsbok, eller hjelp til videreutvikle det du allerede har skrevet.
 

Må jeg ha eget program for å skrive Slektsbok

Nei, du tregner ikke eget program for å skrive Slektsbok. Du kan velge å bruke ett vanlig skriveprogram for eksemple Word, men du kan også benytte deg av et gratis program for å lage bildebøker. Tisp og råd til hva du kan bruke vil vi dele med hverandre.
 

Hvor og når treffes gruppa

Vi planlegger nå før sommerferien å treffes på Teams(digitalt møteverktøy) da vi må ivareta smittevernshensyn i forhold til korona. Når situasjonen endrer seg planlegger vi å treffes fysisk, men hvor og når vil vi komme tilbake til.

Neste møte planlegger vi tirsdag 20.april kl 18:00.

Ønsker du å delta i Slektsbokgruppa vår send mail til nestleder@he.slektogdata.no.

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad