Personvernvilkår

Her kan du lese om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om våre medlemmer.

Bruk og videreformidling av personopplysninger

Når du melder deg inn i Slekt og Data, ber vi om personopplysninger fra deg. Personopplysningene bruker vi til å kommunisere med deg vedrørende ditt medlemskap, blant annet ved å sende deg medlemsbladet i posten. Vi bruker e-postadressen din til å sende deg nyhetsbrev med slektsfaglige tips og råd, informasjon om kurs og møter, samt årlig medlemskontingent. 

Du kan reservere deg mot å få tilsendt informasjon på e-post på «Min side» etter at du er logget inn. På «Min side» kan du også endre eller slette opplysninger. Slekt og Data forplikter seg til ikke å videreformidle personlige opplysninger til andre enn tillitsvalgte i våre lokallag.

Persondata som du registrerer som gjestebruker for å benytte Slektsforum, blir brukt til å vise navn og poststed når du poster innlegg i forumet. 

Informasjonskapsler og analyseverktøy

Slekt og Data bruker informasjonskapsler (”cookies”) for å kunne analysere det generelle brukermønsteret og bedre innholdet på slektogdata.no ved hjelp av analyseverktøyet Google Analytics.

Informasjonen inneholder ikke personopplysninger, men generelle opplysninger som gir informasjon om hvilke nettsted brukeren kommer fra, når på døgnet nettstedet besøkes og hvilke sider som leses mest ol. 

For å sende ut nyhetsbrev bruker Slekt og Data en tjeneste som heter Mailchimp. Denne gir mulighet til å se hvilke saker og artikler mottakerne synes er interessante og ikke, slik at vi kan gjøre informasjonen vi sender ut mest mulig relevant for medlemmene våre.

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad