Webinar om folketellingen 1920 i Digitalarkivet

Bli med "backstage" og få se det imponerende arbeidet Arkivverket gjør for å ferdigstille folketellingen.

Foto: Anno Norsk skogmuseum; Rørtjernsstua 15/3 - 1920

Webinar om folketellingen 1920

Se opptaket her >>
(Ble opprinnelig holdt 14. desember 2020)

I dette webinaret blir du bedre kjent med folketellingen 1920. Du får bli med "backstage" og får se hvordan Arkivverket jobber for å sortere og tilgjengeliggjøre de ulike listene  og personsedlene. Merk at siste del av webinaret er ganske teknisk. Hele webinaret tar 2 timer. Første del gir en generell innføring i hva folketellingen er. Andre del gir en teknisk innføring i arbeidet med å tilgjengeliggjøre folketellingen. Merk at det tar litt tid før webinaret starter. Det er dessverre ikke mulig å spole i programmet. 

Har du lyst til å få vite mer om det imponerende arbeidet Arkivverket har gjort, og gjør, for å tilgjengeliggjøre folketellingen, så er dette webinaret for deg.

Vil du derimot ha konkrete tips til hvordan du kan søke i folketellingen eller ha hjelp til hvorfor du ikke finner den du leter etter, anbefaler vi heller at du blir med på et nytt webinar som vi setter opp på nyåret. 


Foredragsholdere er Lars Nygaard og Jon Are Vøien fra Arkivverket.  De har begge jobbet mye med publiseringen av 1920-tellingen

 

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler