Trondheimsbasen 2019

Databasen for alle som søker etter slekt i Trøndelag og omegn

Trondheimsbasen 2019

Den kan  kjøpes via nettsiden HER eller klikk på linken i margen til høyre

Eller den kan bestilles enkelt på www.trondheimsbasen.no 

Kildeoversikten for TB-2019 er fortsatt ikke helt klar, men du kan laste ned kildeoversikten for TB-2018 HER eller i margen til høyre. Ny oppdatert oversikt kommer så fort den er klar. Den vil du finne på hovedsiden for Trondheimsbasen.

Trondheimsbasen 2019

Slekt og Data Sør-Trøndelag har i flere år drevet med avskrift av kilder fra Trondheim og Trøndelag. Det begynte i 2007 med den kommunale folketellingen i Trondheim for 1925 med omlag 65000 personposter. Etter hvert har dette utvidet seg i flere retninger.

 
Hva finnes i Trondheimsbasen 2019?

  • 1540 kilder med 3,2 millioner søkbare personposter. Mange av disse finnes også på Digitalarkivet. Her finner du også klikkbar lenke til originalen. Og hele 180 av disse kildene finnes søkbare kun i Trondheimsbasen.
  • Avskrifter fra kirkebøker i Selbu, Stjørdal og Orkdal, folketellingen 1891 og nye tukthusprotokoller utgjør omkring halvparten av de nye søkbare kildene og personpostene.
  • 700 bladbare kilder. Disse kildene er ikke avskrevet og søkbare, men er bladbare i Flipping-book, og kommer fra nesten 50 forskjellige arkiver til sokneprester, lensmenn, fogder og sorenskrivere. Det er også med noen kommunale kilder fra Trondheim og skoleprotokoller fra Selbu.
  • Ny kildeliste med lenke til 5000 kilder. I tillegg til de 1540 søkbare kildene og de 700 bladbare kildene i Trondheimsbasen 2019, er det også 5000 lenker til kirkebøker, dødsfallsprotokoller og branntaktstprotokoller som ligger på Digitalarkivet. Det er også liste over folketellinger, manntall og militære ruller fra Statsarkivet i Trondheim. Ved hjelp av denne lenken er det mulig gå til Arkivportalen og bestille kildemateriale til lesesalen ved Statsarkivet i Trondheim.
  • Forbedret navnesøk. Navnesøk er forbedret, så nå blir det enda letter å få treff i folketellinger, kirkebøker, emigrantprotokoller, fremmedprotokoller, flytteprotokoller, militære ruller, fangeprotokollene fra Tukthuset og elevlistene Trondheim.
  • Trondheimsbasen 2019   koster kr 500,- for cd/minnepenn med installasjon og kr 400,- for direkte nedlasting fra nettet. Trondheimsbasen kan kjøpes på våre medlemsmøter, på Slektsverkstedet og Finn din Slekt, samt andre arrangement.
    Eller den kan bestilles enkelt på www.trondheimsbasen.no 

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad