SoD Steinkjer på plass i nytt lokale

Det nye kulturhuset er oppe og går

Steinkjer kulturhus

Som tidligere nevnt måtte SoD Steinkjer avlyse sesongens første møte, da biblioteket ikke var ferdig med flyttingen til sine nye lokaler i det nybygde Steinkjer kulturhus. Men nå er flyttingen ferdig, og SoD Steinkjer hadde sitt første møte i nye lokaler den 5/10.

Leder for SoD N-T Per Herstad og gravminnekoordinator Einar Johannessen fra SoD Levanger tok seg også en tur innover for anledningen. Her er en liten kort rapport fra Per Herstad:

Torsdag i forrige uke var det oppstart på SOD-møtene på Steinkjers nye kulturhus. Her er det eget møterom i tilknytning til lesesal som kan brukes til aktuelle møter, Vi var åtte oppmøtte som fikk med oss litt av arbeidet innenfor gravminneregistreringen og litt om kilder på nett. Einar Johannesen og Per Herstad stilte opp fra Levanger. Det var enighet om at arbeidet med å finne fram på nettsidene skulle bli tatt opp også på neste møte. Gruppeleder for Steinkjergruppa er Torgeir Tessem, og han passer på at tidspunkt for Steinkjermøtene kommer med på våre nettsider. Møtene er åpne, både for medlemmer og ikke-medlemmer.

Hilsen fra
Per Herstad
leder Slekt og Data Nord-Trøndelag

 

Medlemsmøte SoD Steinkjer

Medlemsmøte SoD Steinkjer

Les mer om

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Les mer om

Annonse:

banner ad