Slektstorg og sosialt samvær

Sett av lørdag 18. januar 2020 og ta deg en tur til Kristiansund for å oppleve årets begivenhet innen slekts- og lokalhistorie.

Spanskesmuget med Thon Hotel til hø. Foto:BIN

Slekts- og lokalhistorietorg kl. 11.00–15.00

Slekt og Data Møre og Romsdal arrangerer slekts- og lokalhistorietorg på Thon Hotel på Innlandet i Kristiansund 18. januar 2020.

Her vil det bli hjelp og tips til å finne slekt både i inn- og utland. Det vil være tilstede personer med god lokalkunnskap for enkelte områder og egen amerika-avdeling.

DNA i slektsforskning er blitt "populært" og det vil bli egen stand hvor du vil kunne få svar på det du måtte lure på. Det blir salg av DNA-tester.

Historielag, museer, arkiv og bibliotek vil ha stands. Her blir vil også finnes lokalhistoriske forfattere og man kan få kjøpt bygdebøker og årbøker.

Sosialt samvær 

Etter Slektstorget blir det samling på hotellet (Thon Hotel) – sosialt samvær med slektsforskning og middag. Lokalet holder åpent fra kl. 17.00.

Ønsker du å delta på samlinga og middagen koster det kr 700,- og en må melde seg på til leder@mr.slektogdata.no innen 10. januar.

Mer informasjon om arrangementene og mulighet for overnatting finner du på arragementkalenderen og/eller program under relaterte lenker (til høyre)

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad