Heder og ære til Målfrid

Nasjonal hederspris tildelt Målfrid Lundhaug Aalberg

Målfrid Lundhaug Aalberg med nasjonal hederspris.

prisvinner

Fornøyd prisvinner sammen med lederen i Slekt og Data Sør-Trøndelag Harry Figenschau

Nasjonal hederspris 2020

Hedersprisen tildeles personer som ikke bare har bidratt med ekstraordinær innsats, men som gjennom sitt virke også har brakt organisasjonen og slektsforskningen i Norge et steg videre.

hederspris

Målfrid Lundhaug Aalberg

På Slekt og Datas landsmøte 2020 ble det delt ut en ærespris og fire hederspriser, den ene hedersprisen ble tildelt Målfrid Lundhaug Aalberg fra Slekt og Data Sør-Trøndelag.

Prisen består av et diplom og en glassbjørn.

Målfrid Lundhaug Aalberg har vært styreleder (2006), styremedlem (2004, 2005) og hatt flere verv i DIS Sør-Trøndelag. Mens hun var leder fikk hun arrangert Slektsforskerdagen på Trondheim folkebibliotek og var initiativtaker til at de første kirkebøkene fra kilderegisteringsgruppen i Sør-Trøndelag ble innsendt til Digitalarkivet. Hun var en pådriver til å få til samarbeidet med Arkivsenteret da det åpnet i 2006. 

Målfrid har ytet stor innsats på dugnader til kilderegistering og annet registreringsarbeid. Hun har også hatt en nøkkelrolle ved oppstarten av Slektsverkstedet i Trondheim, og vært leder for det de siste 2 år. Hennes innsats er enestående! Uten henne hadde ikke Slektsverkstedet blitt den suksess og forbilde som det er i dag! I tillegg til å administrere Slektsverkstedet har hun også tatt med seg hjem gåter som de besøkende kommer med, for å kunne jobbe videre med dem. 

Målfrid Lundhaug Aalberg fortjener hedersprisen, fordi hun har gjort en ekstraordinær innsats, og bidratt til å fornye arbeidet i Sør-Trøndelag.

Gratulerer!

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad