DNA - Webinar

Samlingsplass for DNA i slektsforskning

Slekt og Data Sør-Trøndelag inviterer til Webinar

Høstens første medlemsmøte var planlagt 3. september i kjente omgivelser på Dora. Av smittevern-hensyn må vi avlyse dette. Temaet på møtet skulle være DNA ved Tore Syversen og Amund Nedland. I stedet prøver vi et webinar om samme tema ved Tore Syversen.

Et webinar er et nettbasert kurs eller seminar. Du trenger er en datamaskin, nettbrett eller telefon med internett for å delta. Du vil se Tore «på hjemmebane» og høre foredraget hans.

Foredraget vil i første rekke henvende seg til de som vurderer å teste seg eller nylig har testet seg og sliter litt med å tolke svaret. Tore går gjennom flere tema; genetikk, typer tester, leverandører av tester, kostnader ved testing, tolkning av resultater og etiske betenkeligheter.

Foredraget varer ca. 45 minutter. Det blir mulig å stille skriftlige spørsmål underveis. Både spørsmål og svar vil være synlig/hørbare for alle som deltar.

Webinaret går torsdag 3. september kl. 18.30.

Påmelding via denne lenken.

Du trenger ikke å installere programvare på maskinen din. Vi anbefaler at du kopler deg på i god tid før webinaret starter, slik at du får sjekke at det tekniske fungerer.

Oppfordring: Dette er enkelt! Bli med på det første webinaret vi arrangerer i S&D Sør-Trøndelag!

Les mer om webinaret og DNA i slektsforskning HER eller i margen til Høyre.

Mens du venter kan du jo prøve et av webinarene som Slekt og Data har ved å trykke på denne lenken
https://slektogdata.no/nb/bli-med-pa-vare-webinarer

DNA i slektsforskning

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad