Vi inviterer til Digital slektscafe

Siden det er vanskelig med fysiske møter, lager vi en digital variant.

Vi inviterer til digital slektscafe torsdag 3. desember kl 18:30.

Smittesituasjonen har gjort det vanskelig å møtes fysisk. For mange av oss har begrensingene medført at vi får mer tid til aktiviteter der vi ikke er avhengig av andre. Gransking av slekta er en slik aktivitet. Vi ønsker å gi medlemmene hjelp og støtte innenfor de begrensingene som gjelder. Mange distrikt av Slekt og Data har gjennomført forskjellige møter på nettet, og erfaringen er stort sett gode.

Vi inviterer våre medlemmer i Østfold til møte på nettet. Det blir en digital variant av slektscafe der vi hjelper til å løse spørsmål eller problemer deltagerne måtte ha.

Du melder deg på ved å sende en E-post til nestleder@of.slektogdata.no. Der vil vi gjerne ha litt om spørsmål eller problemer som ønskes tatt opp slik at vi kan forberede oss litt. Men det er absolutt ikke noen forutsetning å ha spørsmål, du kan gjerne delta og høre hva andre tar opp. De påmeldte vil få en E-post med detaljer og link til selve møtet.

Det er hyggelig om deltagerne har kamera slik at vi kan se hverandre, men det holder med mikrofon. Høretelefoner er en fordel. Slekt og data Rogaland har laget en oppskrift på hvordan man starter opp møtet. Den finner du her.

I starten av møtet vil vi forklare litt om «Teams» som er det verktøyet vi bruker som teknisk løsning for møtet. Vi håper at vi kan hilse på dere igjen selv om det blir bare digitalt.

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad