Slekt og Data Egersund

Velkommen til Slekt og Data Egersund. Vi har møter annenhver uke for alle slektsinteresserte. Her tar vi opp ulike tema som hjelper deg å finne røttene dine. Alle er velkommen, uavhengig av erfaring og alder.

Foto: Thv. Kierulf/Norsk Skogmuseum

Slekt og Data Egersund

Slekt og Data Egersund arrangerer møter for alle slektsinteresserte. Her kan du komme enten du er helt fersk slektsforsker eller mer erfaren. Sammen hjelper vi hverandre å finne våre egne familiehistorier og løse slektsgåter. Ofte kan andre gi deg løsningen der du selv står fast.

Medlemsmøter

Alle våre medlemsmøter er på annenhver onsdag mellom klokka 18.00 og 21.00.

Oversikt over Slekt og Data Egersund sine arrangementer 

Møtene arrangeres på Dalane Folkemuseum, Slettebø.

Vi konsentrerer vi oss om søk, kilder, hjelp til oppstart, valg av program og andre behov som dukker opp. Det vil alltid være dyktige slektsforskere tilstede som bidrar til forslag til løsning på små og store spørsmål. Vi deler velvillig kunnskapene med hverandre.

Møtene er åpne for alle, uavhengig av erfaring, alder og datakunnskaper. Vi anbefaler enda flere å bli med på våre aktiviteter. Inspirasjon, hjelp til det du holder på med og du vil møte andre med samme interesse som deg.

Biblioteket står som vanlig til disposisjon. Trådløst nettverk tilgjengelig, ta gjerne med bærbar PC.

Vi deler velvillig kunnskapene med hverandre!

Historie

Slekt og Data Egersund ble opprettet 16. september 2010 som et lokallag under Slekt og Data Rogaland. Lokalgruppen dekker kommunene Eigersund, Sokndal, Bjerkreim og Lund. I 2013 inngikk vi et samarbeid med Dalane folkemuseum. 

Styringsgruppen

Sverre Bekken, Grethe S. Egeland, Agnes Apeland Abelsen, Stein Ove Kvåle og Øystein B. Netland. For henvendelser bruk gjerne emailene: blitzner2012@gmail.com eller grethe@dalanefolke.museum.no

Dalane Folkemuseums venneforening

I 1998 ble Dalane Folkemuseum omgjort fra forening til stiftelse. Som en følge av dette ble Dalane Folkemuseums Venneforening opprettet. Venneforeningen har sin basis i om lag 300 medlemmer. Foreningen arrangerer foredrag, utflukter og andre sosiale arrangementer. Venneforeningen har også en avdeling for slektsforskning i samarbeid med Slekt og Data Rogaland.

Slektsgransking - Inspirasjon og fellesskap

For nybegynnere og erfarne slektsforskere. Vi deler slektshistorier - diskuterer slektsnøtter - sosialiserer over en kopp kaffe/te.

Nysgjerrig, nybegynner – etablert slektsgransker, dette er møtestedet i Dalane!

Velkommen til Slekt og Data Egersund og Dalane folkemuseum!

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Kontaktpersoner

Øystein Blitzner Netland

Øystein Blitzner Netland

Kontaktperson Egersund

blitzner2012@gmail.com

Annonse:

banner ad