RootsTech 2021 25-27 februar

Den kjente slektsforskerbegivenheten RootsTech digital som «RootsTech Connect»

Den kjente slektsforskerbegivenheten RootsTech finner sted i år som en virtuell konferanse med navn «RootsTech Connect». Det er et rikelig utvalg av emner å velge mellom, for dere som ikke lar dere avskrekke av engelsk språk,  over 300 presentasjoner av foredragsholdere fra mange steder i verden.

Tradisjonen tro innledes konferansen med inspirerende innslag fra kjendiser, såkalte «Keynote speakers», samt kulturelle innslag. Disse streames live, se programmet «Main stage stream schedule». Husk tidsforskjellen, oppgis i programmet som EST, sendes derfor 6 timer senere her i Norge.

Men det matnyttige er de korte foredragene (webinarer på ca. 20 minutter), og disse kan man se når det passer, man er ikke bunnet av live-streaming klokkeslettet (som kan være midt på natta europeisk tid). Programmet lastes ned fra nettsiden og heter: «View all English sessions» og er på hele 18 sider, så alle kan finne noe av interesse. Det er generelle emner om slektsgransking, og emner som er spesielle for enkelte verdensdeler, område er spesifisert. Så hvis du forsker på utvandrere i andre verdensdeler, velg emner fra den regionen du er interessert i.

Deltakelse er gratis men krever påmelding.

Opplysninger finner man på https://www.rootstech.org.

 

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad