Personvernvilkår

Her kan du lese om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om våre medlemmer.

Bruk og videreformidling av personopplysninger

Når du melder deg inn i Slekt og Data eller registrerer deg som gjestebruker på Slektsforum, ber vi om personopplysninger fra deg. Vi bruker dine personopplysninger for å kommunisere med deg vedrørende ditt medlemskap, blant annet gjennom å informere om kurs og møter, sende deg nyhetsbrev med slektsfaglige tips og råd, samt sende deg medlemsbladet i posten.

Du kan reservere deg mot å få tilsendt informasjon på e-post på «Min side» etter at du er logget inn. På «Min side» ser du også hvilke opplysninger vi har registrert og her kan du også endre eller slette opplysninger. Slekt og Data forplikter seg til ikke å videreformidle personlige opplysninger til andre enn våre egne lokale medlemslag.

Informasjonskapsler og analyseverktøy

Slekt og Data bruker informasjonskapsler (”cookies”) for å kunne analysere det generelle brukermønsteret og bedre innholdet på slektogdata.no ved hjelp av analyseverktøyet Google Analytics.

Informasjonen inneholder ikke personopplysninger, men generelle opplysninger som gir informasjon om hvilke nettsted brukeren kommer fra, når på døgnet nettstedet besøkes og hvilke sider som leses mest ol. 

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad