Ledig stilling som innholdsansvarlig

Vil du bidra til at flere finner røttene sine? Vi er på jakt etter deg som kan bruke nåtidens digitale løsninger til å formidle fortiden.

Foto: Håkon Prestkværn/Anno Domkirkeodden

Vi søker deg som har en god penn og vil jobbe med innholdsproduksjon både digitalt og på papir!

Vår dyktige kommunikasjonsrådgiver går nå videre og vi søker hennes etterfølger. Slekt og Data er Norges største frivillige organisasjon for alle som er interessert i slektsforskning. Interessen for slektsforskning er økende og stadig flere får lyst til å lære hvordan de kan finne røttene sine.

Nå er vi på jakt etter deg som har en god penn, er nysgjerrig, har erfaring fra digital markedsføring og forstår betydningen av historie og kulturarv. Du vil få ansvar for å skape og vedlikeholde spennende og relevant innhold i våre egne og betalte kanaler, og bidra til å styrke organisasjonen vår overfor eksisterende og nye medlemmer. Det vil være kort vei fra ide til handling, og du vil i stor grad kunne være med å forme din egen arbeidshverdag.

To damer som jobber på kontor - gammelt svart/hvitt bilde

Vi søker deg som kan bruke dagens digitale løsninger til å formidle fortiden. Foto: Wilse, Anders Beer/Norsk Folkemuseum

 Sentrale arbeidsoppgaver og ansvarsområder:  

  • Redaksjonsleder for medlemsbladet vårt som utgis fire ganger i året. Du kommer med forslag til relevante temaer, og finner og følger opp aktuelle personer som kan skrive for bladet, i tillegg til å skrive egne artikler. Du finner illustrasjonsbilder, har ansvar for korrektur og følger opp designer. 
  • Ansvarlig for å skape, forbedre og vedlikeholde innhold på våre egne nettsider, i tillegg til nyhetsbrev og sosiale medier. Du har god kunnskap til hva som fungerer i ulike kanaler, både på papir og på nett.  
  • Bidra til å styrke vår satsning på digitale foredrag og opplæring, blant annet gjennom webinarer. 
  • Ansvar for å følge opp henvendelser fra medlemmer og tillitsvalgte, og bistå i den daglige driften av organisasjonen.  

Ønskede kvalifikasjoner og arbeidsbakgrunn: 

  • Erfaring fra å skrive og redigere egne og andres tekster, gjerne som journalist eller fra annet relevant kommunikasjonsarbeid.
  • Erfaring fra digital markedsføring, kampanjeutvikling og innholdsproduksjon, både i organiske og betalte kanaler. 
  • Erfaring med Google Analytics og søkeoptimalisering.
  • Erfaring fra å lage enkle filmer til bruk i markedsføring og opplæring. 
  • Effektiv, selvgående, initiativrik, tydelig og glad i mennesker. 
  • Interesse for både historie og nye digitale tjenester er en fordel. 

Om arbeidsgiveren

Slekt og Data er i vekst og har over 11 000 medlemmer fordelt på nærmere 70 lokallag over hele landet. Formålet vårt er å skape møteplasser og tilbud for alle som er interessert i slekts- og personhistorier, og legge til rette for at disse historiene blir funnet, bevart og formidlet. Vi fremmer slektsforskning og skal skape forståelse for den verdien slektshistorie har for vår identitet og kulturarv.

Vi holder til i Oslo sentrum, i et kontorfellesskap med en rekke andre kulturvernorganisasjoner. Vi blir en liten, men hyggelig administrasjon på totalt 2 personer. Administrasjonen har et tett og godt samarbeid med Arkivverket og ikke minst våre nærmere 300 dyktige tillitsvalgte som driver medlemsaktiviteter lokalt over hele landet.

Stillingen rapporterer til generalsekretær.
Søk her >>

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad