Hils på Slekt og Datas leder

Heidi Ringsrød ble i helgen valgt til Slekt og Datas nye leder. Les mer om henne her.

Styreleder i Slekt og Data; Heidi Ringsrød

Lære med og av andre

Heidi har en lang fartstid bak seg som aktiv i Slekt og Data Hedmark, blant annet som leder. Hun har også sittet i styret i forrige periode.

- For meg er Slekt og Data en organisasjon som gir meg muligheten til å lære med og av andre med samme interesser som meg selv. Som styreleder ser jeg frem til å være en del av en organisasjon som jobber aktivt med å videre utvikle våre digitale verktøy og som skaper gode læringsplattformer. Mine mål og ønsker for vår organisasjonene er at vi bidrar til at flere starte opp med slektsgranskning, og at de gode historiene bringes videre til våre neste generasjoner, sier hun.

Ved siden av det frivillige arbeidet er hun utdannet innen næringsmiddelfag med etterutdanning i økonomi. Hun jobber i TINE Meieriet Trysil, hvor hun har vært kvalitetetsleder i mange år, og nå er forbedringssjef. Her jobber hun med kvalitetssikring, oppfølging, forbedringsmuligheter, prosjekter og oppfølging av forskrifter, standard og lover med mer.

Fant farmors sju halvsøsken

Hun begynte med slektsforskning for å løse to familiemysterier.

- Det ene er at min farmor ikke visste hvem sin far var, og det andre var at min oldefar ble satt bort som spebarn. Dette gjorde at jeg ønsket å spore opp ukjent familie i to forskjellige grener av familien. Mitt mest spennende funn var da jeg klarte å spore opp sju halvsøsken til farmor som ikke kjente til henne.

Fra Sarpsborg og Trysil

Heidi er født i Sarpsborg for 54 år siden, men har bodd i Trysil de siste 30 årene.

- Jeg har en voksen datter som studerer og en liten hund. På fritiden liker jeg å interessere meg for slektsgranskning, bøker, håndarbeide og jeg liker å gå i fjellet.

Ennå ikke medlem

i Norges største organisasjon for slektsforskere?

Se alle medlemsfordeler

Annonse:

banner ad