Gruppemøte Skrive slektsbok

Gruppe for å skrive slektsbok skal ha møte 22. september 2022.

22. september 2022, klokka 18:00 - 21:00

Arrangementstype:Temagrupper
Sted:Arkivsenteret Dora, rom 402 i 4. etasje
Arrangør:Slekt og Data Sør-Trøndelag
Påmeldingsfrist:
Påmeldingsinfo:
Kontaktperson:
Pris:

Hei alle sammen!

Vel overstått sommer. Ettersom sommerværet i Trøndelag ikke akkurat har invitert mye til bading og soling i år, har det vært desto finere for oss som har sittet innendørs og skrevet på våre slektsbøker!! Kanskje mange av dere er kommet til slutten av skriveprosjektet allerede?

Da har jeg endelig fått spikret innholdet i møtet torsdag 22. september 2022 kl. 18.00-21.00. Møtested: Dora 4. etasje, slik som i vår.

Møtet blir 3-delt:

  1. Martin Finholth fra Kolofon Forlag kommer for å presentere hvilke tilbud forlaget har til oss forfatterspirer som drømmer om å gi ut en bok! Spennende!! Forlaget har alt fra bittesmå til store oppdrag. Han vil i tillegg svare på alle typer spørsmål dere har og derfor er det en god ide at dere alle forbereder spørsmål til han. Store og små problemstillinger har der sjansen til å få svar på nå!!
  2. Etter en pause tenker jeg å si litt om kilder. Dette var et tema som ble etterspurt i vår. Fint om noen i gruppa har synspunkter/meninger om dette slik at vi kan få en diskusjon.
  3. Resterende møtetid bruker vi til små grupper. Alle tar med seg manus (stort eller lite) som man kan få tilbakemeldinger fra andre på  og derved hjelp/ideer til det videre arbeidet. Har du bare kommet til tankestadiet, så gjør deg en del notater om dette, så kan du få hjelp til å komme videre.

Husk å ta med drikke, ettersom noe annet enn vann ikke lenger er tilgjengelig.... Jeg vil ha kjeks å by på!

 

Vel møtt!!

 

Ann-Carin 😊

Annonse:

banner ad

Annonse:

banner ad